Prisuppgift på hellackering 320 touring mattsvart

Som rubriken lyder är jag lite nyfiken på vad det SKA kosta att lackera om en hel bil (inkl dörrkarmar) i mattsvart med matt klarlack. Då jag vet att olika lackerare tar markant olika priser, vill jag gärna veta vad det kostar på ett ungefär att utföra detta. Då jag hört att matta färger är billigare än vanlig färg, vill man ju inte betala för en vanlig färg Demontering gör man själv givetvis. Bilen det handlar om är en BMW 320d Touring Tack i förhand (Så ni lackerare därute, vad skulle ni ta för detta jobb?) Mvh Andro



Svar på inlägget: Prisuppgift på hellackering 320 touring mattsvart



Alltså själv är jag ingen lackerare, men det beror nog en hel del på hur mycket under jobb det är, slipning, spackling osv osv. För det finns ju säkert små skråmor, som behöver fixas till, spacklas osv. Så man kan nog inte bara räkna med kostnaden för att lacka, men givtvis gör du under arbetet själv så tror jag du kommer betydligt billigare undan.


skulle matta färger va billigare?? snarare tvärtom.. man kör ju me vanligt färg som man sen häller i matteringsmedel i.. (rätta mig om ja har fel)


Jag har som sagt bara Hört detta, därav min tråd Någon lackerare här som har en prisuppgift på vad detta skulle kunna kosta? Mvh Andro


skicka mail till killarna på www.customlack.se (de håller till i södertälje)


jag har en billackeringsfirma och av de klarlacker jag använder är de matta betydligt dyrare... kan givetvis finnas nåt märke som är jättebilligt, men jag känner iaf inte till nåt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka