Sportstolar från Grunt.se?

Nån som testat? Är denna stol jag är lite sugen på, 1500 spänn inkl frakt. http://www.grunt.se/product_info.php?products_id=170 Är ute efter en sittafast-stol till mitt turbobygge och behöver ingen FIA-godkänd eller nåt sådant trams, det jag är mest intresserad utav är en vettig, billig stol som är bättre än originalstolarna och om jag får ner min breda röv i stolen, den ska tydligen ha 37.5cm sittbredd. Funkar det om man är 193cm lång väger 100 pannor och är allmänt bred?



Svar på inlägget: Sportstolar från Grunt.se?



har själv köpt stolar från Grunt till min eclipse o jag kan varmt rekomendera dem.... Dock köpte jag inte de du tittar på :-)


vet inte något om just den stolen men ägaren e trevlig iafal. köppte stolarna som jag har i den svarta av han.


ser ut som samma stolar som ridetech har! jag har sånna i min bil och dom tycker jag man sitter skönt i osv.. men tror att du är lite för stor för den stolen! men inte säker om de är samma som ridetechs


ridetechs stolar e riktigt breda om man jämför me många andra dyrare stolar..


där ser man





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka