Funderingar runt x70 handtag till 850

Hallå! Har införskaffat mig en uppsättning x70 handtag till min 850. 2 st av x70 handtagen är ju med låskolv och jag funderar på om det går att flytta över låskolvarna från dom befintliga 850 handtagen till x70 dito? Och om det inte går att göra, vilket alternativ är då enklast/bäst? 1: Ta bort låskolvarna och spackla igen. 2: Ta bort låskolvarna och köpa den lilla "kåpan" (se bild nedan) till samtliga. (Om det nu finns att köpa) Tacksam för eventuella svar!



Svar på inlägget: Funderingar runt x70 handtag till 850



köp två bak handtag så slipper du lås kolven


Vill helst ha kvar iaf en låskolv ifall c-låset krånglar. Och ta sig genom backluckan blir lite svårt med en 85 liters balåda Tänkte om man kunde koda en nyckel som passar låskolven som sitter på x70 handtagen? Har förstått att det inte går att flytta över låskolven från 850 till x70.


Bakhandtagen skiljer sej från dom fram Fick en prisuppgift på 800 kr från Volvo i strömstad, ny låskolv och en uppsättning nycklar till låskolven. Annars kolla med nån skrot om dom kan sälja ett förardörrs handtag med tillhörande nyckel, sen får du använda din vanliga nyckel för att piska igång motorn. Mvh John


Ja punga ut 800 kr känns ju sådär:P Och det går inte att bara koda en ny nyckel till befintligt lås? Mvh/Henke


har du reg nmr/chassie nummer och står som ägare på x70n de satt på är det säkert inga problem, men jag vet ärligt talat inte, kanske går endå om man skickar ni bruden med lite urringning kanske


Sätt dit kåpor, strular centrallåset är det ju inga problem å komma in endå


Kan ju fjäska som aldrig förr,men är tveksam till att hon gör det:P Är köpt på tradera så något reg-nummer har jag tyvärr inte.


Va inne på volvo men det fanns tydligen inga kåpor att köpa löst för kåporna på dom handtagen utan låskolv satt ihop med resten av handtaget. Ska fråga han ja köpte handtagen om han har nåt reg-nummer så kanske ja kan koda en nyckel. annars får jag köpa 2 st höger/fram handtag.


Går det inte ta bort lite av låset? typ krom ringen som går runt själva hålet till nyckeln sen lägga kåporna bak över..och skulle lamdosan krångla så monterar du bara bort kåpan och då kan du öppna vet inte om det fungerar men det skulle vara en smart lösning.





Det är ingen dum tanke,men tyvärr så verkar det som att kåporna endast går att ta av när hela handtaget är avmonterat





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka