Emblemlös front. Täcka grop i grillen?

Hej. Jag funderar på att ta bort Peugeot-loggan i fronten på min bil. Men då blir det kvar en grop i grillen och i huven. Min idé är att först fylla ut gropen med någon slags fogskum och jämna den vid ytan. Sedan drapera hela grillen med glasfiberväv och epoxi (ungefär som man gör med kolfiber). Skulle detta fungera eller har någon bättre tips?



Svar på inlägget: Emblemlös front. Täcka grop i grillen?



Polyester och epoxi fäster ej på plasten som är i dagensbilar. Man får kapa ur plastbitar ur en gammal stötfångare värma dom och froma dom som man vill ha. Slipa V-fog sedan limma med stötfångarlim från 3M. Sen slipa, grunda, måla.


Är det så? Jag visste att polyester inte funkar med plasten, men trodde att epoxy skulle fungera. HNär man kolfiberdraperar använder man väl epoxi?


japp


jo men först limmar man fast kolfibret.. sen fäster epoxyn bättre eftersom de e större ytor,.


Jaha. Men jag tänkte inte bara täcka gropen, utan jag tänkte drapera hela grillen precis som man gör med kolfiber. Har jag missförstått någonting kanske?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka