Styla saab 9-5 orginallyktor?

hej!! jag tänkte höra om någon här på garaget vet om de finns utbytesglas till strålkastarna 1999ans modell fast i klarglas och då menar jag bara själva glaset till lyktan de skulle vara snyggt med sånna så tänkte höra om det finns att köpa nånstans?



Svar på inlägget: Styla saab 9-5 orginallyktor?



ingen som vet om detta finns?


Borde funnits på speedparts isåfall. Har för mig att facelift strålkastarna inte passar rakt på, annars kan du smälla dit facelift fronten, tror den kom 01. Den får ett mycket modernare utseende av det. Då får du byta stötfångaren, strålkastare och blinkers, grillen är inbyggd i stötfångaren. Jag reserverar mig för ev fel


-02 kom den första faceliften. Det funkar inte särskilt bra med klarglas på ett par lyktor där spridningen sitter i glaset, klarglas = ingen styrning på ljusbilden = inte bra. Därför finns det inget klarglas.


okej tack för svaret då byter man bars till usa blinkers fram istället:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka