Demontera Volvo 850 front nyare modellen

Hallå. Har tänkt byta front på bilen. Hittat en fin front på en 850 kombi Nyare modellen då så klart Min fråga är hur man lättast skruvar loss den? Var sitter alla skruvar? Tacksam för snabba svar



Svar på inlägget: Demontera Volvo 850 front nyare modellen



Någon som vet. ska skruva loss den imorgon


Sitter typ 6-8 torxskruvar underifrån. popnitar i innerskärmarna, 1 mutter på varje sida innanför innerskärmen lr va man ska säga. Sen sitter den i 6-8 torxskruvar uppe med, några av dom sitter bakom listen som sitter under strålkastaren. De ska va alla va jag kommer ihåg;)


Okej. Va och kolla lite idag och vad jag hittat är då popnitarna, 3 Torx mitt på ungefär och en vid varje strålkastare och sen 3 underifrån. Lossnar den sen lätt eller man får dra lite i det eller?


dom som sitter uppe på sidorna, är riktigt jävliga att få bort:P dom brukar lossna ganska lätt


Uppe på sidorna? Menar du torx vid strålkastare eller menar du bultarna?


schruttan menar nog de bultarna på sidorna. Va lite små jobbiga att få bort. Sitter fler än 3 stycken underifrån. När du fått bort alla skruvar så lossar fronten lätt.


När jag hade min 850 -94 så får du plocka av listerna de grå på fronten. om du tar av dem ser du alla skruvar. tror det blir totalt 4st skruv och popnitarna i hjulhuset som du måste lossa. detta gäller bara om du har en 94 eller äldre


Yes. Fick av fronten idag Tack för snabb hjälp Jo lite små jobbigt va de bultarna allt men det gick.


Aa de äldre modellerna har jag ganska bra koll på eftersom den finns beskriven i Haynes boken. Men tack för omtanken





"dom som sitter uppe på sidorna, är riktigt jävliga att få bort:P dom brukar lossna ganska lätt ? "Då är dom med andra ord inte så svåra att får bort?


Jo dem bultarna e riktigt jävliga att få bort. Små händer är att föredra typ att det lossnar ganska lätt är själva fronten när alla skruvar är borta





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka