Lacka strålkastare...

Tjena.. tänkte höra om de finns nån som lackat strålkastarna på sin v70n, alltså de som är svart bakom glaset?? Gick miste om att köpa ett par r-strålkastare som är silver ist för svart så jag funderar på att lacka mina ist... Glaset borde väl bara vara att ta bort clipsen och värma upp limmet me varmluftspistol för att få bort?? //Tommy



Svar på inlägget: Lacka strålkastare...



hmm ingte gjort på någon volvo men på min jetta finns lite bilder på projekt .....men jag köpte mattsvart färg som tål hög temp.....och gjorde i stortsätt som du tänkt gör men min värmepistol va trasig vid det tillfället så jag använde mig bara av ugnen hemma och la in hela strålkastaren såå den blev varm sen lossa de två delarna dock ska den inte vara där för länge


Jag har lackat om på min gamla V70, jobbigt att få bort glaset dock


Okey.. men jag har xenon så jag tror inte jag behöver högtemps färg, ska va för helljuset då... var de jävligt krångligt att ta bort glaset emil?


förresten emil, går de att dela på strålkastarna så man tar bort delen man ska lacka lr får man maskera??


Först får man ta bort klipsen och värma limmet så man får bort glaset, riktigt slitgöra, och limmet blir väldigt kletigt, Sen när glaset är borta så kan du plocka loss själva insatsen och lacka den. Så här ser det ut när insatsen är borta från strålkastaren, så du slipper att maskera något. Jag lackade mina med fälgfärg från Micro jag hade hemma. Sen när jag monterade ihop så värmde jag och tryckte dit klipsen igen, och värmde lite till, Det höll tätt för mig allafall, annars får man kompletera med lite extra lim.


okey.. tack så mycket för svaret..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka