Ridetechs snabbfäste

Hur f-n funkar det ? får det inte gå ihop, hur man ska skruva fast det i rattnavet ? :S Hur får man isär själva "snapp offet" ?



Svar på inlägget: Ridetechs snabbfäste



en bild på det eller liknande hade uppskattats:)


http://www.ridetech.se/Shop/Image/Artic . bfaste.jpg Ser ut som du ska skruva fast det. ratten tar du lös genom att trycka på "knappen" du ser på bilen.


men grejen är ju den att det inte går isär när jag trycker på knappen, sitter som berget !!!!!!!!!! Och jag måste ju få isär det för att skruva fast det i rattnavet men jag får inte fast f-nskapet!


Du drar isäs navet genom att dra i den mittersta ringen - enkelt & bra :-) men se till så då sätter navet på rätt håll iaf.


vilken ring ? har slitit o dragit den åt alla håll men det funkar inte, får inte isär den.


förmodligen kan den silvriga ringen på navet dras uppåt, och den lilla knappen är en spärr som måste tryckas in för att få den tillräckligt långt uppåt.


Exakt, jag missade detta tyvärr. dock konstigt att det ej medföljde en instruktionsbok på 39 sidor i 48 olika språk....


Delen som ligger ner ska fästas i navet och den andra delen (själva release handtaget ska fästas i sportratten. Du tar isär genom att dra den stora silverringen mot dig när den sitter på rattstången. finns ingen knapp eller liknande bara att ta tag och dra mot dig. Jag har fler bilder på projekt galleriet.


Bara tänk på att detta navet ej är SBP-godkänt, endast SNAPOFF-nav är SBP-godkända.





Jo jag vet men jag har inte sportratten på vid besiktning


Tack för infon! Det visste jag inte.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka