textil färg på sprayburk????

tjenare alla riders.. är det nån som har aning om vart man kan får tag på textil färg. vill gärna ha det till mina fula dörr sidor:P tack på förhand:cool:



Svar på inlägget: textil färg på sprayburk????



Jag använde vanlig sprayfärg till tyget på sidodörrarna, blev väldigt bra faktiskt, dock blev det väldigt styvt (ganska självklart) Men det höll och såg skitbra ut.


Testade att spraya med vanlig sprayfärg på hatthyllan som ändå skulle kläs om, och det blir väldiigt flammigt om man har en större yta som är oförlåtande. Det blev väldigt styvt, och gick att pilla bort färgpartiklar med nageln. Ingen metod jag skulle rekommendera, men NxV lyckades ju så inget är omöjligt


Det är nog helt upp till vilken sprayfärg man har Tyvärr minns jag inte märket på färgen, så med lite tur får man tag i en bra, annars har man nog skitit i det blå skåpet...


tackar för dessa förslag;)


Funkar inte vinylfärg? Det är väl flexibelt och borde inte bli styft/gå att skrapa bort...har inte testat så vet inte, men har planer på att ta innertaket med sån här färg.


foliatec har ju någon typ av textilfärg som ska va riktigt bra.


jag är ute efter svart textil färg på burk eller liknande! men det är inte venyl utan mer vanligt tyg! vart finns detta att köpa? micro skulle tydligen HA MEN HAR INTE RINGT OCH FRÅGAT ÄN! så vet någon vart det finns svart sådant var så gulliga och säg de då:=´) hällst om ni vet inom värmland


Tänkte också säga de företaget men kan inte säga att det är bra, inte testat eller sett. Jag har för mig att bildelsspecialisten är återförsäljare av de märket.


Gå in på Panduro, de har sånt. Dock måste det fixeras med värme typ strykjärn eller liknande för att inte färga av sig. /Tommy.





vinylspray är nog bäst. finns på mekonomen (säkert bensinmackar och sånt också).


men är inte vinyl spray till för vinyl då,? jag har något slags tyg de`?


Väcker den här tråden igen då! Vinylspray ska juh funka på tyger, men är det någon som har testat tex på bilstolarna? Sitter färgen o framförallt, släpper den färg så man får en annan kolör på sina egna kläder?? Någon som har testat o vill dela med sig av sin erfarenhet!?!?


vill med veta ang stolarna


finns speciella färger för det men du kan använda textil färg finns på typ ica å impregnera efteråt då släpper inte färgen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka