Hjälp om spacers eller fälgbyte..

Tja! Jag har en Volvo S40n som jag tänkt byta fälgar på. Det är så att jag skulle vilja köpa breda fälgar(med däck) bak så att det ska se brett ut bakifrån. Men hur breda får fälgar med däck MAX vara bak? Annars kan man väl lägga spacers så att de kommer närmare huljet altså blir det bredare så också.. Men vilket rekomenderar ni jag ska göra???? Köpa nya och breda fälgar eller lägga spacers och ha kvar de nuvarade fälgarna?? Mvh Mastercar



Svar på inlägget: Hjälp om spacers eller fälgbyte..



billigast blir det att behålla samma fälg. ut och mätt exakt hur mycket du vill ha ut bak resp fram fälgen så de ska sitta fint med skärmkanten och sedan så beställer du spacers från manton racing för en tusen lapp. ser bara dumt ut med framhjulsdrivna bilar som åker staggerd (bredare bak fälgar) bara vad jag tycker!


Vad har du för däck dimetion då? säg att du ha ex 215? så byt dom mot tex 235? bara det gör ju mycket för ögat...


volvoperfomanceclub jag har 205:or.


Jag gav ett ex men säg att du byter ut dina 205 till ex 235 bak då? nöjd? mvh rayya


aa tycker att det inte låter så dumt, men hur blir det med fram däcken då..bilen är fabrikssänkt fram så den är ganska låg och nära huljet. Ifall jag läggar på spacers kommer det inte slå i eller ngt in huljet när jag svänger eller?


de är inge snyggt att kasta på 235er eftersom de kommer bli mycket gummi utanför fälgen... kommer bata se dumt ut


snoddas...jag har också tänkt på det sättet, men är det bättre att köra med spacers då?


Det är inge bra me spacers!


återigen var det ett förslag han kan ex ta 215 och ev 1 st biltema 5mm spacer på vardera sida.





Kan någon ge mig två bra anledningar till varför Spacers inte är bra!?


Om du läser noga så skrev jag Manton racings spacers. där har du navstyrning direkt till bilen samt fälgen och antingen förlängda bultar eller nya! så det finns inget som är dåligt med det! de flesta som kör med breddade bilar har spacers just genom manton och därifrån kan man beställa efter eget mått! SÅ fortfarande till TS! skaffa spacers! jag jobbar med däck och fälg o det ser inte bra ut med breddade fälgar på en FWD och inte heller med bredare däck!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka