Beslutsångest! Lacka mina fälgar hur?

Hallå! Ska lackera skadade delar på min bil i vår och tänkte slänga in mina fälgar där också. Bilen håller ju ett svart stuk rakt igenom men silverinlägg på fälgarna. 1. Funderar på att lacka fälgarna svarta och måla bromsoken vita sedan? 2. Eller tvärt om, en ren kontrast mot bilen med vita fälgar istället? 3. Eller lacka fälgarna svarta där det är silvrigt nu och vitt där det är svart. Beslutsångest på hög nivå!



Svar på inlägget: Beslutsångest! Lacka mina fälgar hur?



Jag tycker du ska köra på helsvarta fälgar med vita bromsok kan nog bli riktigt snyggt. Men ser riktigt fint ut redan nu:)


Vita fägar


Möjligt. På samma gång skulle de nog se bra ut med en kontrast någonstans mot det svarta. Men blir de svarta fälgar så kör jag nog inte vita ok nu när jag tänker efter.


Om du nu ska ha svarta fälgar så passar nog gula ok bättre.


satastsa på svarta fälgar och någon mörk färg på oken ...


Drar upp denna tråd igen då jag inte bestämt mig! Vill sälja mina fälgar för att köpa nya men intresset för dem verkar svalt! Så då får man göra vad man kan så nu ska min bil lackeras om där den dragit på sig lite skador med åren och då tänkte jag även byta färg på fälgarna! Som i första inlägget så står det kvar att lackera dem helsvarta med vita ok? Lackera dem helsvarta med en vit rand runt? Lackera det silvriga vitt istället? Lackera det som är svart till vitt och det som är silvrigt till svart? Egna tips? Photoshop nån som kan som vill visa med bild? Allmänt utvändigt så ska blinkersen på backspeglar bli svarta samt så ska det läggas toningsfilm på strålkastarna fram och mörkare toning på bakruta/bakdörra. Samt svart, grått elller vitt(?) grillnät framför ICn istället för den plastgrill som satt orginal. Kommer även på med en aluminium IC inom närmsta månaden så det kommer se bättre ut. Så den kommer bli svart som synden utvändigt.


+1, om du vill att fälgarna ska sticka ut så välj vitt


lacka alu i vitt och vita ok.. Det hade blivigt läckert


Ja jag är nog helt inne på det stuket iaf! Behöver en kontrast till allt svart utvändigt så fälgarna samt ok är ju det som är mest cleant att göra kontrasten på. Men jag vet inte om fälgbanan runt ska vara vit och inte svart istället i sådanna fall?





Undra vart du fick den ideen från!??


Jävligt svårt val du har, kan dra in den i photoshop sen när jag kommer hem från jobbet om ingen annan hinner före (:


Från eget huvud och egna åsikter om vad som är snyggt på en svart bil:) Tråden är ju trots allt 4 månader gammal;P


Vore grymt schysst om du kunde dra in alla förslagen jag hade?


Jag röstar för vita fälgar!


Någon pearl vit vore något med effekt i.


Absolut!


Jag tycker du ska lacka fälgarna svarta med en vit kant och vita bromsok.:p


om du lackar vita fälgar på en svart bil så lär de bli snyggt, men varför inte lacka dem mattsvarta o göra alla smådetaljer svarta så de blir en "ghost rider look a like"


Någon vänlig själ som kan se över mina alternativ och förverkliga dem på bifogad bild med photoshop? Behöver verkligen se alternativen! Har kikat på Ellemarks TT och funderat på en liknande toning med pearlwhite effekt istället för rött mot det svarta? Men min lackerare tror att det kan se konstigt ut med vitt på svart att toningen blir för kraftig övergången inte blir snygg? Eller ska jag göra fälgarna helsvarta med vit yttre rand på fälgbanan? Vita ok Vitt runt bultarna, svarta ekrar och vit fälgkant? Vita ok Helsvarta fälgar med vita eller svarta ok? Helvita fälgar med white pearl? Snälla någon photoshoppa åt mig:) Fälgarna och delarna ska lackeras om mindre än 3 veckor!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka