Bakljus till Saab 9-5 Kombi

Tänkte höra om 02:ans baklyktor passar till 00:ans. Har dom fattiga röd/grå nu, och är sugen på dom röd/vita Tänkte hitta ett par på bildelsbasen. Är det bara att montera eller behöver man bygga om eller köpa nåt till?? Även sugen på klarglas till huvudstrålkastarna så man kan slänga in xenon. Har hört att man får byta front till det!? Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Bakljus till Saab 9-5 Kombi



Ingen som har nåt svar?


Du måste byta kofångare alt bygga om en del samt få tag i plasten mellan lyktorna för att byta till facelift bakdel.. Gjorde en snabb sökning på STCS forum om bakdelen: http://forum.saabturboclub.com/viewtopi . mp;start=0 9-5 blev förlängd 2cm i fronten när faceliften byggdes och därför behöver du byta huv,front,lampor, framskärmar. Du kommer också få bygga om skummet innanför fronten för att den nya ska passa.. Nu orkar jag inte söka längre /Kim





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka