Borttagning av rails v70N

Skall ta bort mina rails och undrar om man måste köpa några nya lister eller bara pluggar eller vad det nu kan vara... Sen hur man får bort dom?



Svar på inlägget: Borttagning av rails v70N



Dom flesta bilarna brukar det vara pluggar på som man bara knipsar dit!


du får köpa nya låååånga lister på volvo för typ 3000 kr. man skruvar bort dem.. sitter skruvar under nå plastbitar som sitter i nå clips.


å fy fan vad dyrt...Måste varav dyrt med plast nu för tiden


ja de tyckte jag me kostar å ligga på topp kanske finns billigare eftermarknads någonstans... men då äre ju sämre passform också.


har kollat på bildelsbasen men dom har tyvärr ingen bil utan rails=(


Jag tycker Rails är väldigt snyggt om de nu är så dyrt att få bort dom;)


Om man inte har det, så vill man ha det... Men när man har det, så vill man inte ha det


Jag har inte rails på kombin och vill inte heller ha det


Har samma fundering på att få väck rails på min v70, frågan är om de är skruvade uppe på taket eller måste man demontera innertaket för att få väck dem ? och är det nödvingt att köpa dessa dyra täcklister? kan man inte plugga hålen bara?





Det sitter 3st "plast kåpor per rail,(ytterkanterna och mitten) lossa på dem, och under dessa så har jag för mig att du finner 2st torx-skruv per kåpa.. Skruva loss dessa skruvar så är saken biff:-) har haft isär mina ett par ggr för lack så:p Listerna är nog ett "måste" om du vill få de snyggt och tätt.. //Lindh


ok tack! får kolla efter lister först då


det sitter bara 1 skruv/fot


hehe minnet är bra men kort:p





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka