a

a



Svar på inlägget: a



Tror många håller med mig då jag säger att de första man bör tänka på är 1. sänkning 2. fälgar Innan detta är gjort så klarar sig nog de flesta utan "styling" överhuvudtaget. Tyvärr var väl detta ingen hjälp för dig, men tror inte bilen kommer se bättre ut med neonljus eller 8" utblås utan de viktiga ingredienserna ovan. hursom, lycka till!


Får hålla med. sänkning gör mycke, fälgar gör endel de oxå. Dock så kan fälgar vara dyra nya, så leta på tex. blocket. I övrigt så blir det nog billigast att försöka bygga själv. Jag håller på just nu med min egna 9-5a, inte jätte stylad, men detta har då kostat mej lite glasfiber, polyester+ härdare, spackel och lite färg. Inte klar ännu, men jag hamnar ganska billigt i jämförelse med om jag skulle köpt ett färdigt paket. Jag har då haft turen att få alla mina saker, fast de kommer från lite olika bilar m.m..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka