R fälgar kromade Efterlyses!!

söker en kromad R fälg 18" söker en fälg att ersätta en skadad med. om någon sitter på en kantstött uppsättning eller om någon har blivit av med några och sitter på en fälg. Dessa går vad jag förstått inte att köpa i affär längre, då de sa att den uppsättningen jag köpte var en av de sista kromade R fälguppsättningarna. betalar gärna de du köpte den för och lite till!



Svar på inlägget: R fälgar kromade Efterlyses!!



ring till karstorps bildemotering / norrköping och hör....


just de.. bilskroten.. ska kolla laga och bildelsbasen också.. tackar!!


om du inte hade haft kromade r fälgar så skulle de vara mycke lättare å hitta! finns skit många silver/titan färgade 17-19" på blocket men hitta iaf ett par dyra men det är iaf kromade R fälgar 18" http://www.blocket.se/alvsbyn/R_type_18 . =3&w=3


ja precis, det är så dom ser ut, ruggigt schysta. bara det att jag behöver ju bara en. men de borde finnas någon som har kantstött en eller två eller skevat någon som kan sälja en fälg eller alla, något sånt tänkte jag, kollade på laga och bildelsbasen för dom har ju väldigt många enskilda fälgar, men inte just den. den är ju inte så vanlig heller.


infosite har


Eller så köper du dom där 4 o tar 1 som reservhjul o 2 på ett släp du kan köpa då har du matchning





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka