Fälgval till S70

Har lite beslutsångest så nu behöver jag eran hjälp Ska jag behålla mina nuvarande fälgar som sitter på bilen eller satsa på 19" R-fälgar? Tycker R-fälgar är riktigt snyggt och men samtidigt så tycker jag om dom jag har nu med, men något nytt är ju alltid roligt Tacksam för era synpunkter.



Svar på inlägget: Fälgval till S70



Dom är ju inte dumma dom fälgarna du har. Men det kommer nog helt klart bli snyggare med R-fälgar tror ja. Tror dock fälgarna kommer ta i hjulhusen när du kör med mycket folk i bilen när du kör sänkt. annars tror jag att nebula eller Dotz roadster fälgar hade passat bra


Dom kommer ta i garanterat.. 18r fälgar har jag på min s70 som inte är sänkt. Kan ta i vid gupp när det är fullt med folk, jag har rätt stora däck dock...225/40. 18tums med mindre däck borde bli ballt...Annars skulle jag nog kört på nebula fälgar, dom är nog snäppet vassare faktiskt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka