Hitta fälgar till peugeot 406 coupe v6

Tjenna tjenna har skaffat mig en 406 coupe v6 med brembo stoppare och det verkar som en omöjlighet att hitta fälgar till den..(18 som störst)... Efter som jag inte tänker sätta massa kiolpaket å grejer på den utan behålla orginal utförandet så vill jag iaf fylla ut hjulhusen med en uppsättning fin fälgar med storleken 19 tum varken mer eller mindre .. har sökt rundor på nätet utan större framgång och kollade runt med nått företag på elmia förra veckan å hittar fortfarnade inte större än 18 tum.. finns det någon i vårat avlånga land som vet någe företag med rimliga priser (runt 10.000kr) tack på förhand /////ROBBAN



Svar på inlägget: Hitta fälgar till peugeot 406 coupe v6



eller priset är igenteligen inte jätte viktigt så länge de inte ligger på 6000 så går de bra


Personligen tycker jag OZ racing (tror jag dom heter) är snygga på Peugeoten, med de kanske bara finns i 18"? Har du inga bilder på bilen?


Det är den sorten med massa ekrar på va? har inte hittat någon större än 18" ..har precis lagt in bilder:D inga bra men de funkar..


ingen som lekt med spacers?


om du vill bli av med dina orghjul så vet jag än som vill köpa.


http://www.bythjul.com/?page=127&se . cd=4%2F108 Där har du 2st 19"are med bultmönster 4/108. dock ett et på 25 och du har 12 så du kommer behöva spacers


KBerglund vinter däcken sitter på dem Chippen88 tack för tippset Ace Atlas 8x19 4/108 ET25 B65.1 de vart ju inte helt fel ... spacers e inga problm använder det redan men lär ju få fixa en annan sort


Varsegod, Dem kan bli ruggit najs på din bil


jo jag hoppas iaf de:D priset vart ju inte farligt heller





Jupp, massa ekrar!


Kan detta varå något? http://www.blocket.se/goteborg/18__nya_ . 15&w=1


jonny_bravo de vart snygga men de e bara 18 tummare .......19 tum gäller 20 möjligt i fall de e jävligt snygga


nu när jag ändå har en liten tråd om 406 an så en liten annan fråga vart kan man hitta baklampor till den? har hittat en gång men inte igen? och sänkningssatser?


http://lmgtfy.com/?q=baklampor+peugeot+406


hehe kul kul ... de e de som e problemet de e till 01->


pratade med ett däck/fälg företag och en av de arbetande sa någe om spacers som gör de möjligt att byta bult mönster?? saken är det att när jag gick ut för att snacka med beställaren å hans bemötande gick jag så nu vill jag v eta om någon annan känner till någe?


no boddy?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka