Hjälp med blinkers i usa blinkerserna på 940

Som sagt var och köpte mig usa blinkers till min 940 nu i år på elmia och det vart även nya diod position lampor 4300 K. Jag undrar om någon har en smart idé på hur jag kan få in blinkers, skulle ju vilja använda mina positions lampor som jag köpte Så har någon en ruggit smart idé så skriv MvH Olle



Svar på inlägget: Hjälp med blinkers i usa blinkerserna på 940



du skaffar en sockel från någon skrot som passar lamporna. sen borrar du ett litet hål på baksidan av usa blinkersen och sätter i sockeln där. tar du kablarna från orginal positionsljus till den nya sockeln:)


lamporna jag köpte passar direkt i sockel till positionen nu. men borra ett hål och stoppa in blinkersen i alltså då ? blir det inte ett väldigt stort hål man får borra ?


jo om du ska ha i orginal sockeln blir det ett väldigt stort hål. lika stort hål som sockeln Enklast hade ju varit och köpt en T10 sockel och en W5W lampa och borrat ett litet hål och satt i den. Nu fick du lite mer problem;) Normalt brukar man ju skaffa en 2polig sockel från äldre 240 tex och sen en lampa med 2 trådar i. Men antar att din postionslampa bara är enpolig?


japp min lampa är enpolig Men kan jag inte köpa en T10 sockel och köra med blinkersen då ?


Eller så skaffar man en 740 pos/varselljus lamphållare och sätter en 5/21w lampa i som det ska vara i us-blinkers


sant men tycker det är lite snyggare med vitt ljus i positionen än vad det är med oranget ljus





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka