Sportigt ljud på V40 T4

Tja, letar efter någon dämpare som ger ett sportigare ljud än original men som inte dånar så som f*n som många gör. Någon som har något tips?



Svar på inlägget: Sportigt ljud på V40 T4



byt till 2.5-3" avgassystem (ingen japsdämpare). då blir de mullrigt men inget dån.


okej, vet du något prisvärt system? är studerande så behöver inget fett system


asså de billigaste du kan göra är ju att köpa en japsdämpare. risken finns ju att du får de dåva dånet som du inte ville ha egentligen, men helt klart billigast. Däremot om du skaffar ett 3"system från turbon o hela vägen ut (med sport lr race katt) så fåru goare ljud plus bättre effekt. dock kostar det betydligt mer.. Ett 3"tums avgassystem bakom katalysatorn kostar runt 3-4k (vad jag vet) å är enligt min mening INTE värt pengarna. http://www.stylingbutiken.se/ --> Där har du japsdämpare till rätt bra pris.


Okej, kanske får börja spara lite xD tack


Köp ingen japs.. Vad har du för budget?


så billigt som möjlig helst, gärna under 3000 om det finns.


hmm k. För japsdämpare blir det mer bullerljud, enligt mig iallafall. Spara lite till och köp ett JT 3" halvsats kanske? http://www.jt-tuning.se/shop/prod.aspx? . ;refcode=p (tror det var rätt)


Halvsystem, bra pris. http://www.racimex.se/sport-tuning/avga . turbo.html


uppsala avgasteknik fixar biffen! 3500 FÖR ROSTFRITT. 2500 för sånt som gärna rostar.





Tack för hjälpen, får nog spara lite pengar


Ett tips bara, när du sparat ihop pengar så köp ett fullflödessystem 3" från turbon (inkl 3" downpipe") med race katalysator 100cels. låter bättre o går bättre


haha aa alltid kul med mer effekt


Precis





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka