montera 940 stolar i 740

Tjena! Jag skulle vilja veta om de går att montera in 940 säten i min 740. jag har den blåa inredningen i min 740, jag va inne på att byta till hel svart inredning men de va för mkt jobb så ja tänkte att jag bara ska byta till 940:ins blåa halvskinnsklädsel.. men måste man ändra om nått för att de ska passa? eller passar allt rakt på?



Svar på inlägget: montera 940 stolar i 740



Tror fästen (??) till baksätet kan vara olika (kanske bara är kombi som är så) Fram ska det väl inte vara några problem.


Okej bra ser lite fräschare med halvskin


Jo det är det Från vilken årsmodell av 940 har du fått tag i stolar från?


Du skriver att de är för jobbigt att byta inredningen från blå till svart? Neee, klart där är ju lite jobb men inte så mycket, jag håller på och byta inredningen på min vita lek-740 , och stolarna ska även bytas till 850 halvskinn,, De du skriver om sätena?, jag förmodar att du får modda lite, de får ja göra på 850:na, visst de är inte alls samma konstruktion men de har ändå bytt en hel del från 740 till 940, kolla skrotarna, hur de sitter o så... Lycka Till!


kan väl inte vara så jobbigt att byta stolar?


Det går utan problem.. Framstolarna passar rakt av.. Baksätet har jg för mig också götr det.. Jag å polaren bytte på hans å det gick snabb å smärtfritt.


jo visst ska de passa rakt av..?


ska inte vara några problem att byta till 940 stolar! vad jag vet är det inte mycket som skiljer bilarna åt!


ber om ursäkt för att jag drar upp en såpas här gammal tråd menonödigt att skapa en ny tycker jag. min fråga är ialla fall: tycker inte killen fick ett säkert svar på en fråga som jag själv undrar över. vad behöver göras för att få i 940is baksäte i en 740? eller passar det rakt i? MVH// Reaser





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka