Fälgval till röd saab 9.3 tdi -06

Hej Jag tänkte att nu till sommaren ska jag väl ändå ha några fina fälgar på saaben min, har tittat runt på sidor som molway och gummihuset men vet inte riktigt vad som kan passa en röd saab. Vill givetvis att det ska se enhetligt ut och inte som något överdrivet pimp du blir trött på för att det sticker ut från bilens helhet. En budget är väl runt 10 000 kronor upp till 12 om det behövs, tycker det känns lite svårt att få en helhet av hur det kommer att se ut på bilen, vissa fälgar jag tittat på är ju lite fräna Men att en inte vet hur det kommer att se ut på bilen som slut resultat. Hade tänkt mig 18" och om det ingår däck i priset för 10-12000 är det rimligt ? Att hitta något som kan tänkas passa. Fråga gärna om det är något jag missar att uppge, tack på förhand Joel såhär ser väl bilen ut typ http://www.bestnfastcars.com/images/saa . o_06_1.jpg Jag är verkligen inte så hemma på bilar, så ni får ursäkta, ja utan tacklucka



Svar på inlägget: Fälgval till röd saab 9.3 tdi -06



BBS CHallenge 18" Nitro Oxide 18" eller dessa http://www.molway.com/shop_show_vara_2.asp?rdId=2228


Tack för svar, ska genast kika på de du nämner. Minns att förra året kikade jag på dessa http://www.molway.com/shop_show_vara_2.asp?rdId=1850 kan dessa bli lite för vulgära ? Hur skulle de se ut på en röd saab tror ni ?


Ett tips är att välja fälgar med ekrar ända ut till kanten, se exvis min med 20" sompga kankten inte ser så stora ut. Alltid snyggt med kontraster, så svarta eller antracitgrå centrum är läckert, själv är jag helsåld på antracitgrått.


Nja men dessa skulle se bra ut tror jag http://www.molway.com/shop_show_vara_2.asp?rdId=2561


Tackar så hjärtligt för den enastående hjälpen Bjork, det vart 18" dotz fälgar så nu återstår bara att få hem dem och resultat





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka