205 däck på 7.5 tums breda fälgar.

Jag funderar på att köpa Ace tyson fälgar ET 45 till min V90 men eftersom jag vill kunna lasta ordentligt utan att de tar i skärmkanterna så funderar jag på att montera 205/50-17 på fälgarna som är 7.5" breda. Är det nån som har lite bilder på däck och fälg med just dom dimensionerna så skulle jag vilja se hur det ser ut??? Jag vill inte ha "tyskstuk" på bilen. Men de borde väl inte bli så extremt??? Och om nån har erfarenhet på V90 eller V70 hur breda däck man kan ha utan att de tar i. Vill ju kunna köra tunga släpvagnar osv utan problem? Tacksam för svar!!



Svar på inlägget: 205 däck på 7.5 tums breda fälgar.



205/50 på 7,5 går utmärkt. Inget tysk stuk. Borde ge väldigt raka däcksidor. 5,5 till 7,5" är rekomenderad fälgbredd på 205/50x17


Ok! Tack De är det jag också tyckte, (teoretiskt) eftersom att 7,5 tum är lite mindre än 205mm så borde de inte se konstigt ut. Fler kommentarer eller nån som har bilder??


Jag har den dimensionen på scorpions O.Z, klockrent!


jag skulle haft 205 på 8,5'' så detta blir som vanliga standard hjul


Tackar Norpan! Kollade på din bil och det såg ju inte dumt ut!!! Blir nog att jag kör på det!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka