Nån som har provat Wanli däck?

Är det någon som har provat Wanli Sport däck och har någon erfarenhet av dom??? Funderade också på Duro? Nån som vet nått om dom också?? Har kört på champiro som satt på när jag köpte bilen för 3 år sedan och de e fortfarande lite kvar.. Har hållt väldigt bra faktiskt men man får ju va beredd på bredställ när de regnar för fästet e väl inte de bästa på blött underlag! Så mina krav är ett däck som ska hålla några mil och ha bra balans. Lite fäste kan väl va trevligt också!



Svar på inlägget: Nån som har provat Wanli däck?



Om du vill ha fäste i på blött underlag måste du lämna de absoluta budgetmärken du räknade upp bakom dig. På torrt skiljer det inte så mycket mellan bra o dåligt men på blöt är det stor skillnad. Googla på däcktester så får du läsa vilka skrämmande resultat dåliga däck ger. Kan skilja runt 30meter i bromssträcka. Jag köpte på nordendack.se Då blev goodyear Eagle F1 över 1500kr billigare än hankook hos däckhandlaren. Hoppas det är till jänkaren du menar o inte volvon. Då gråter säkerhetsingengörarna på volvo.


Självklart e de till Volvon!! Skulle aldrig sätta sånt skit på Buicken! Allvarligt talat så tänkte jag börja med billigare däck och se att det funkar bra med dom nya fälgarna jag tänkte införskaffa. Och jag blev väldigt imponerad av livslängden på champiro däcken och så jävligt låter dom inte..


Finns många budgetdäck som funkar lika bra som dyra däck... tar du 10st exakt likadana däck så är det olika uppförande på allihopa. allt beror på hur de vulkas i maskinen på fabriken, men detta är inget man märker på däcken förrens man kör med dem. finns skitdyra däck som är ritkigt kassa med.


Jo, visst kan det va skillnad, speciellt på billiga däck. Men e de nån som har någon erfarenhet av tex Duro??? Wanli lägger jag nog ner helt efter att ha läst olika däcktester och dom verkar vara kassa...


Testade Wanli däck på min gamla BMW 540 och de var helt ok fäste även vid blött underlag. Vet dock inte hur livslängden är på dom då jag sålde bilen. Men det beror nog rätt mycke på hur tung högerfot man har kanske hehe


Det var ju synd att du sålde den då.. Hade varit intressant å hört hur långt dom höll också!!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka