Tips om va ni tycker man mer kan gör med min bil.

Som rubriken lyder. tips och idér, om min bmw 318. kolla min sida och skriv va ni tycker, MVH Gullstrand



Svar på inlägget: Tips om va ni tycker man mer kan gör med min bil.



Bli färdig först


Lyktorna framtill ser rent spontant ut att inte alls passa in i widebodyn, dvs, att de inte fyller ut mot framskärmarna? Samt självklart stöddigare fälgar som är mer anpassade för bygget. Och inga lexuslyktor bak, då fåru smisk!


Utblås bak på båda sidorna Ev. en hajfena på taket som nyare bmw:ar har Fälgar som passar till bilens utseénde Tonade rutor Luftintag på huven Så måste du ju lacka den i någon riktigt läcker färg! Som Mechanimal skrev, INGA lexuslysen bak! Isåfall "orginal" med vita blinkers


visste inte att man ska göra klar en bil sen kapa upp den igen och göra ändringar.!!


tips om luftintag? kollat lite men inte hittat något snyggt te huven


kvittar villka lycktor ja tar fram så fyller det inte ut då widebody paketet e byggt så.. dioder bak??


Tror det kan bli snyggt med två lite mindre, ett på vardera sida om huven om man säger


funderade på de med. att kapa upp ett evo scoop på mitten och sätta en gäl på vadera sida,, tror du om de.


Bort med ögonlocken, lacka bilen röd och köp snygga fälgar som är breda med låg ET





Det kan nog funka. Själv hade jag endast kört på en gäl på vardera sida Blir lite för mycket för min smak annars. Men du ska ju köra på det du tror och tycker blir snyggast!


va de ja tänkte.. kapa upp ett scoop idag och testa. laddar upp bild idag..


Byt fronten!


Dioder blir bara trams och ser sällan bra ut om det inte sitter original sen.. Du kan väl för f_n inte nöja dig med framskärmarna och lyktorna. Det ser ju förjävligt ut med den där kanten på skärmen som inte täcks av någon blinkers. Flytta ut originallamporna eller hitta en bredare blinkers... vad som helst !


SKärmen vi framlyktorna måste ju fyllas igen de ser ju inte klokt ut. gillar förövrigt inte framskärmarna alls.. Är fronten till en annan bil???? passar inte alls in nånstans?


BMW 3-serie varför inte


nja, nått får du nog göra åt det för så snyggt va det inte... går det inte på något sätt flytta ut lamporna då? sen plasta nån grill i egen passande design...


Beror väl lite på vad du är ute efter, men vill du vara "nyskapande" skulle du kunna kolla om e91 front kan gå att modda dit.. Alltså skarva huv, framskärmar och modda dit org front.. Sen skulle det va roligt att se en e36 utan M3 speglar också:)


ett par snygga tätekrade fälgar Håller med wheeler inga M3 speglar:) tonade rutor mörka lyktor bak gula lyktglas fram och en mörk lack


lacken jag funderar på heter carbon flash met. är från saab 2009,,spegel tips.. om inte m3 vad??





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka