ALU-LOOK sprayfärg...?

Är det någon som känner till någon bra sprayfärg (sprayburk) som ger en färg som liknar ALU-LOOK eller borstad aluminium (INTE krom) ? Alltså åt det lite mattare hållet men man kanske ändå behöver klarlack för det ska hålla? Skulle ju kunna vara någon sprayfärg avsedd för fälgar då de brukar vara mer tåliga men jag vet inte vilken som är bäst då..? Jag betalar gärna lite extra för kvalité... Jag ska lacka ett par ytterbackspegel-kåpor i ALU-LOOK och jag har sett en del VW, Audi S/RS och Volvo bl.a av senare årgångar som har detta orginal eller om det är originaltillbehör så en sådan färgkod (om de nu är lackade?) skulle vara intressant också!



Svar på inlägget: ALU-LOOK sprayfärg...?



http://www.japtuning.nl/a-6560163/styli . -spray-alu Dock ingen aning om den finns på svenska marknaden. Google is your friend.


Tack men importera en sprayburk känns inte intressant, måste ju finnas i Sverige något liknande? Allra intressantast är då sånna som folk verkligen testat med gott resutat eller är utav känt kvalitétsmärke.


Det ser bara tattigt ut. Brukar se bra ut på produktbilden men så är det inte i verkligheten


http://www.scandepro.com/ testa dom!!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka