Hjälp att hitta vart man kan få en " costom made " dekal gjord.

Jag har fixat en bild jag skulle vilja ha som dekal, nån som har tips på vart man kan få hjälp med att få den gjord. Går det överhuvetaget att skicka en bild till en dekal firma som sedan kan fixa en dekal av bilden? Tack på förhand.



Svar på inlägget: Hjälp att hitta vart man kan få en " costom made " dekal gjord.



Dekaltrim.se så står följande under FAQ:Finns det möjlighet att få egna logotyper utskurna? Ja, maila en bild (gärna .eps, .cdr, .ai) Samt storlek, färg, antal så ska du få ett pris! mailto:order@dekaltrim.nu Detta tolkar jag som att du borde kunna fixa din dekal där, bara att ta kontakt med dom och fråga! mvh Rasmus.


Se där, ska forska vidare i det.. Man tackar


Annars finns dekalshoppen, kanon bra att ha med att göra. http://www.dekalshoppen.se/


Dekaltrim är sjukt duktiga & bra priser


Graphicline.se finns ju åxå... Mycket bra matrial kvalitet!


Graphicline blåste mig på mina custom-dekaler för ett par månader sen.:mad:Ringde o snackade med en kille där.Gick igenom vad jag ville ha gjort.Skulle kosta lite men det var inga problem sa jag. Han återkom efter ett par dagar o dubbelkollade lite grejor o sa att det skulle bli kanon.Sen hörde jag ingenting...ringde o ringde o mejlade i 2-3 veckor säkert utan ett ljud. Oseriöst.........





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka