Montera Angel Eyes 850 -95

Någon som vet hur man ska koppla dom lösa kablarna till Angel Eyes till en Volvo 850? ^^ Är det svårt att göra det själv? om man är mindre elektriskt lagd



Svar på inlägget: Montera Angel Eyes 850 -95



beror på om du har dom gamla framljusen eller de nya om du har en 850 efter 94/95 så är det bara att trycka i kontakten.


Hur vill du att de ska lysa? Kunna sätta på /stänga av själv eller lysa som parkerings ljus? Om du vill ha dem som parkerings ljus så skulle jag bara tagit fram multimetern och mätt vilka det är. tagit ett par strömtjuvar och monterat på den kabeln.


Det är inte specillt svårt, köp dom så kan jag skriva åt dig hur man kopplar, eller beror ju på vilka du ska ha. Jag har Angel eyes, oneblock, svart insats.


Men är det bara jag som har problem med fukt i lyktorna?


jag har fukt i mina oneblocks direkt efter tvätt, men nån timme eller två så har det dunstat bort oftast


Jag har enorma vattendroppar efter tvätt. som icket försvinner. bytt par 2 gånger med samma problem


jag har fått dit dom nu o dom är inkopplade men jag får inte enbart ringarna förutom om jag stänger av bilen? när man kör o sätter på parkeringsljuset så lyser den gula lampan iaf vill ju enbart ha ringarna som lyser även när man kör jag får aldrig fukt i mina oneblocks:P du kanske har ett glapp mellan lampan o listen?


Jag jobbar nu, men kan skriva imorgon hur det är kopplat på min bil om du vill?


plocka ut glödlampan till parkljuset...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka