Solarplexius

Någon som använder eller har använt solskyddet Solarplexius? Nöjda eller missnöjda med det?



Svar på inlägget: Solarplexius



Jag har testat det.. Jo visst det funkar men nja skulle rekommendera att tona på riktigt ändå.


Jag har det i V70:in. På plussidan: Inga fula monteringsbubblor nånstans. Enkelt att demontera/montera På minussidan: Går ej att veva ner fönstren med detta monterat. Skallrar ibland löst om det inte sitter hundraprocentigt.


hade de på förra bilen hur bra som helst ända som är dåligt är vell att har man på dörrarna bak är ruthissarna körda där så länge man har plexi skivorna där.. annars riktigt bra sätter man dit de ordentligt så skallrar de inte alls


Satt på audin när jag köpte den, det åkte ur på en gång. Det är för det fösta inte vackert, inget som suns från utsidan men ändå, och sen så kan man inte ta ner rutorna bak, eller ja går gör det väll men solaplexus skivorna är ju uppe ändå. Nej montera riktig toning på en gång ist, tycker jag iaf.


Använd sökfunktionen, finns många trådar om solarplexius. Jag har för övrigt använt det och är inte nöjd. Jag hade även till framrutorna men det var tamejfan livsfarligt på kvällarna Exempel på hur dålig sikten är (i dagsljus!!) kan ses i slutsekunderna i filmen nedan: Låser här.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka