2a för målade baklampor :O

varit in å besiktat min bmw idag, var helt säker på att den ska gå igenom utan problem, för allt e bytt å nytt.. men... när jag kom in där så var det en gubbe som tog emot bilen å då tänkte ja neeeee det här kommer inte att gå ! besiktningen brukar ta 10-30 min som max! min tog ca 50 min!!! han kollade dubbet på bilen han gick igenom allt 2-3 gånger, han letade å letade men utan lycka å då sa han neej man får inte ha målade baklampor det e inte tilllåtit å då sa ja nej men det här går bort så jag kan tabort det nu om du vill, han ba nee du får komma tillbax sen!!! fyfan va irriterande alltså. han noterade även på att undercarkit får ej vara röd.. å att jag får inte använda den när ja kör.. mhm va tycker ni? OBS kolla hur baklamporna ser ut.. MVH Marcus



Svar på inlägget: 2a för målade baklampor :O



När jag hade tonade bakljus gick dom igenom besiktningen hur bra som helst, men då var det en ung kille


ja har målade baklampor och bilen gick igenom bes


Och neonet får vara i vilken färg du vill, dock inte vara påslaget vid färd..


snacka om otur alltså


dom lamporna är väll klockrena att dom inte går igenom? menar du att man ser klart å tydligt när du blinkar? i soligt dagsljus. Verkar livsfarliga i mina ögon iaf. Dom passade inte in med resten utav bilen heller så köp ett par lexus eller något sånt istället;P


man ser klart å tydligt båda när man bromsar å blinkar !


konstigt att dina inte gick igenom. för mina e helt röda


Att du inte fick spanska flaggan för den där fronten är en gåta för mig..


Han missade att du inte har reflexer i bak.......





Spelar ingen roll om du tonar dom svarta eller gröna, E-märkningen försvinner iaf.


Sålänge det lyser i rätt färger samt reflexen syns som den ska så brukar det inte vara nått problem. Enligt en bekant som jobbar på bes. Vad jag kan se så har du ingen reflex kvar?. Då har du anledningen där... (Vet att man inte får alls om man ska hårddra enligt lag) Edit: Har förövrigt själv också haft färgat tidigare bytte dock till original på bes "bara för att". Har även på nya en lätt hinna o allt funkar prima o är lite "förbesiktat" hehe, ska inte vara några problem. Det är klart att det inte går om man kommer in med 47 lager lyktfärg på, det förstår väl alla.


Tonade lampor har väl aldrig vart populärt därför jag alltid bytt till original när jag besiktar. Sen gör ju inte de asfula kjolpaketet bilen lättare o få igenom.


Jag har bara lite ljusare än va du har och det har aldrig varit några problem. Lyser och blinkar precis som utan toning.


Det som gör att tonade lycktor inte går igenom är att det original sitter en reflex i lyktorna som måste finnas. Denna syns inte/fungerar inte när man tonat så pass mörkt som tråd skaparen gjort. Om nu alla lampor syns tillräckligt bra. i rätt färg och allt. så man kan sätta en bit röd reflex tejp under lampan och rycka bort efter besiktningen. så bör det inte vara några problem (funkar iaf när man importerar bilar som saknar reflex). Ang neonet så ska han skita i det så länge det inte lyser automatiskt. dvs det får inte användas i trafik.


det har inget me kjolpaketet att göra, det e inte mitt fel att du e en smaklös person.. din åsikt köper jag inte för 50 öre. du e en sån som kollar på matrialet. kolla på min sida så du förstår va ja snackar om! i övrigt så tycker ja att du ska sluta hålla på me bmw å gå till en sk läckare o tala om för han att du har glasfiber sjukdomen


Hmm ser inget fel i hans beslut förutom undercarkitet, Lysa får det väl göra i varje färg men som sagt inte vid färd. Sen en liten tanke han kan ju kollat igenom bilen extra noga pga kjolpaketet. finns ju såna som får en baktanke när de ser omgjorda bilar, dock vågar jag inte påstå vad det är för tanke


Som sagts innan så är det pga saknad reflexfunktion som du får nedslag (om nu tex blinkers å sånt lyser i rätt färg)


Haha vem som är smaklös här kan ju diskuteras o vadå sluta hålla på med bmw du kan ju fråga vad dem flesta gillar ditt ufo-paket eller original eller m. Spelar ingen roll va du säger ufo paket som heter duga. Spelar ingen roll vilket material de är på ditt paket ännu lika fult i mina ögon. De ja menade med paketet är att de bara lyser tattarstylad bmw kommer här med massa roliga lösningar som bes verkligen älskar o slå ner på.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka