Hur rätar man ut alumattor??

Tja Jag köpte sån där alumatta på rulle som ser ut som durkplåt...meningen är att jag ska få till mattor av detta..men ett problem är ju att jag inte vet hur fasen jag ska bära mig åt för att räta ut mattan....Är det någon som har några bra tips på detta???? Skrev till försäljaren och svaret blev att dom inte heller visste....



Svar på inlägget: Hur rätar man ut alumattor??



lägg ut den på ett plant golv och låt den ligga ett par dagar/veckor... använd tyngder om det behövs för att den inte ska rulla ihop sig igen.


För att inte få tråden låst så redigera rubriken enligt anvisningarna. http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar Mvh. Hamilton


Kom på en grej medans jag läste inlägget. Typ limma metall/plåt plattor/remsor uppifrån och ner på vardera sida i ytterkant (undersida alltså)


Vågar man gå på o värma lite lätt med en hårfön kanske???


svårt o få mattan följsam kanske med plåtremsor...golvet lutar ju så då får man forma plåten på nått vis....


jo men aluplåt remsor böjer du ju hur lätt som helst


klart, de är ju lättformade....det e bara o ge sig ut o prova... tack för tipsen





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka