Vad kan det kosta lacka om en kofångare?

Hej! Funderar på en bmw 320 touring E91 -06. Men det är ett fult skrapmärke på kofångaren. Vad kan det kosta att lacka om en kofångare i metallic Monacoblå?? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Vad kan det kosta lacka om en kofångare?



1500-2000:-


Det lät billigt, räknar du med demontering/montering kofångare då? Men det kanske funkar med någon typ av lackreparation hos typ Ditec också, vad kan en sådan kosta?


ne ska dem plocka av den och sätta dit den så får du nog ränkna lite till


Jag fick betala 7000 kr hos en lackerare för min bakspoiler på min S90, med kvitto och allt vad som lagligt gick. Säkert lite extra peng med då jag inte prutade eller gjorde något för det.


Väldigt olika pris på olika företag och om det är märkes värkstad o deras skadecenter som gör jobbet, behöver du verkligen ta bort den? går både och, fråga hur de vill ha det, här ja bor så är det jättebilligt hos en Lackerare ja känner medans hos Volvos skadecenter här tar väldigt mycket hör dig runt lite. Borde finnas en del Lackerar företag i Västerås


5000-6000kr brukar det normalt ligga runt


En kollega lämnade in hela sin bil till lackeraren för att lacka en stötfångare, kostade henne 1500:- då skötte lackeraren av och på montering också....


jaha, tar han 75 000 för en hellack lr? ärligt talat det var ett jävla överpris


vafan lackar ni era grejer och hittar dessa jävla hutlösa priser?





klåpare finns det gott om, vill man ha det shysst får man betala för det.


Det är normala lackerpriser i Norrköping


de måste vara väldigt svängande det där då för jag betalade 1/3 av de priser ni har skrivit och dem grejer jag har fått lackat har bara vart bra resultat.


jaha tur att en inte bor i norrköping då


Jag har inne min kofångare på omlack, 3200 mot att han fick en vecka på sig annars skulle han ha 4800. Jocke


Du kanske betalar 1/3 av orginalpriset men jag kan säga att jag får det mycket billigare än så


betalade numera lackar jag allt mitt sj


gör det samma här även åt vänner och bekanta.


Kom till Linköping och lacka, det tjänar du ju på....


Fick min R-front lackad till min gamla 850 för 1000kr, självklart svart! Han fick den i fel färg och fick stå för nedslipning osv.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka