Behöver lite smakråd angående Clean styling - Ford Sierra

Hej allihopa, hoppas tråden hamnat rätt. Det är såhär att jag har blivit svag för clean styling såsom tyskstuk. Kör en hel & fräsh sierra som jag skulle vilja ändra lite på, dock är det ju inte spec mycket tyskt i en sådan?! Så jag skulle vilja ha lite smakråd från er på vad man kan göra för roligt funderat på rs kjolar & en rs front, 2 stolar och bara brutal sänkning. Sen är det ju ganska så vanligt så skulle vilja ha lite förslag som sagt. Gärna lite hemsidor med på olika spoilers osv. Säg vad du/ni hade gjort!!! Mvh dock utan tonade rutor & streamen i dags läget



Svar på inlägget: Behöver lite smakråd angående Clean styling - Ford Sierra



varför inte ta bort sidolisterna?? tror de skulle se mkt snyggare ut


bort med allt vad toning heter, på med ett par snygga fälgar, gärna fåekrat och bred fälgbana (polerad är jag sj svag för) väck med vingen, sänk bilen. Bort med sidolisterna, på med RS paket och bort med alla emblem och lägg igen hålen, lacka handtagen i bilens färg, en ordentlig polering.


Toning och allting är bort just nu. Har funderat på bredare fälgar men har inte hittat nått jag vill ha än. Sänkning är pågång, väntar på chassisatsen! Dock så förblir vinge och listerna kvar, emblem osv. Får köra hel lack om jag ska lägga igen hålen för listerna och emblemen samt vingen. Dock åker nog RS kittet på som planerat.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka