Audi Orginal vs Replica fälgar

Hej, Är orginal alltid så pass mycket bättre att det är värt att lägga alla slantar där i stället för 6.000 SEK som ett par replica fälgar kostar? Jag sneglar på att par 19" fälgar till audi A5 och hittade dessa replica fälgar på blocket http://www.blocket.se/vasternorrland/NY . =4&w=1 Fälgarna är från italien och undrar om någon annan har erfarenhet av att köpt replica fälgar i allmänhet. Lite känns det som att audi priser för orginal fälgar är brutet dyra och det är här de tjänar en hel del pengar på att just kunna ta ut dessa sjuka priser. Är jag helt ute o cyklar om att anta att replica fälgarna är gott o väl lika bra? Vill verkligen ha de fälgarna som visas i länken ovan men drar mig från att köpa direkt från audi. Litar på folks kunskap här på garaget och hoppas på några vettiga svar. Mvh Aker



Svar på inlägget: Audi Orginal vs Replica fälgar



Man får ju alltid vad man betalar för. Tror inte dessa kopior är helt usla. Ofta sätter bil-tillverkarna höga priser på original fälgar & dyl i efter hand, kanske för att man ska ha med dessa vid beställning/leverans. Nu är jag ingen expert men jag tycker du borde satsa på kopiorna, det värsta som kan hända är ju lacksläpp (Bortsett från att då får med garanti för skevhet mm.) Men som sagt, man får vad man betalar för.


italien kopior brukar vara grymt bra.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka