Tips angående grillen (S40)

Tjo, Har tänkt att byta grillen på S40:n. Ville se vilken ni tkr passar bäst Som den ser ut idag Alt 1. Orignal grillen omlackerad svart. Alt 2. XC-grill med emblem.



Svar på inlägget: Tips angående grillen (S40)



Jag tycker att xc-grillen är snyggast men att bara lackera grillen kan vara ett alternativ om man inte vill lägga ut så mycket pengar Fin bil förövrigt, bra utgångsobjekt


håller med!


Tycker personligen att lackera grillen ser snyggare ut (iaf på bilden, haha). Man ser en massa S40 Fas 2 med XC grillen så hade varit "kul" och komma med ngt annat I vilket fall som helst...... Hur mycket tror ni det hade kostat och få grillen lackerad? Annars hade jag kunnat lackera grillen själv. Har aldrig gjort ngt liknande förr så några råd hade uppskattats Brukar ha "nybörjartur" så tkr att det är värt att testa Ifall allt blir tokigt så beställer jag en XC grill^^


här har du en bild på hur grillen på min bil ser ut.. vet inte hur man lägger bilder här så du får länken.. http://www.garaget.org/?car=107989&image=1472025


På en mörk bil kan det se snyggt ut med hela grillen svart. Jag vill gärna ha kvar det "kromade" runt om Får åka och fråga någon lackerare i närheten....Någon som känner till någon bra billig lackerare i Blekinge?


ja det tycker jag oxå. men tror att det skulle passa bra på din med.. när jag frågade om min så skulle d kosta ca 600 kr..


Möjligtvis om jag hade haft blackrimstrålkastare och mörka fälgar Får bli och åka till någon lackerare alltså (skriv gärna om ni känner till någon i Blekinge)


skulle du kunna tänka dej att hjälpa mej att se hur min bil ser ut med xc grill?? du verkar kunna d med photoshop eller vad d heter!


tycker att det ser sjuk snyggt ju..





Lite hastigt gjort med jag hoppas att det duger http://img689.imageshack.us/img689/7793/77072763.jpg


tusen tack....


Bestämde mig för att lackera grillen själv. Är riktigt nöjd med resultatet faktiskt!


tja hur har du lackat, för att när jag har gjort d så släpper färgen..


Slipade ner den lite försiktigt, plastprimer och sen lackade jag. Om jag har förstått rätt så är det så man ska göra med plastdetaljer.


okej ska försöka detta snart...


snyggt blev d!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka