Audi A4 Vilka baklysen???

Nu är bilen nylackad och då ska det givetvis bytas ut lite lysen. Ska börja med baklysena men vet inte vilka jag ska välja. Någon som har något förslag? Här är tre möjliga alternativ: 1. http://tillbilen.com/?artnr=122333 2. http://tillbilen.com/?artnr=122375 3. http://tillbilen.com/?artnr=122389 Vad tycks? Här förresten bilder på bilen som de ska sitta på. Kan ju underlätta http://www.garaget.org/?car=7232 /Jonas



Svar på inlägget: Audi A4 Vilka baklysen???



Alternativ 1 tycker jag. Stilrent är snyggt.... Fast är ju endå du i slutendan som bestämmer..


Tycker det är snyggt med dom som du har på nu. Annars så nr 1 helt klart.


Jag lägger min röst på 1:an jag med!


Jo från första början var jag helt inne på 1:an. Men sen har jag börjat tveka lite då jag skulle vilja ha några som är mörkare. Men det är väl inte så populärt hos farbror blå med helsvarta..


Alt 1 helt klart snygga... Men jag tror dom blir för ljusa. Hade själv kört med dom men i ditt fall så skulle jag nog välja alt 3 blir jäkligt snyggt på en svart bil.


1an eller 3an... svårt val... men LED e ballt!!!


Jag får nog säga alt 3. LED är riktigt sjysst under körning i mörket!


alternativ 3 helt klart! ! ! fast själv kör jag med 2:ans


3:an!





2:an tycker jag är schysst..men vanlig dock!! 3:an lite för space för min smak!! 1:an clean & Fin


3:an, definitivt ^^ Fast, du får gärna låta bli, ska inhandla sånna åt mig själv framöver ;P


Det hade nog varit snyggt med helt mörka ändå http://tillbilen.com/?artnr=122389 Men det är ju frågan vad de säger om dem på besiktningen..


Borde inte vara några problem, dom är ju e-märkta vilket är bra. En polare har mörka diod lysen på sin bil, besiktade utan problems.


Jag har alternativ 3 på min bil. Själv tycker jag inte att dom är så snygga, är sugen på att köpa ett par andra.. några tips?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka