"Garage lackad" huv - Få upp glansen med våtslip/polering

Min huv är lackad på min farsas jobb, med thinner baserad färg(lastbilsfärg) med en proffsspruta samt ett litet lackbås. Det vart lite apelsin yta eller vad man ska säga. Inte lika "dålig" yta som garage lack, men heller inte lika bra som en billackerare hade gjort de. Men besiktningsmannen sa när jag besikta bilen att jag skulle våtslipa lite på huvven och polera upp den för att få bättre yta. Någon som vet hur man går tillväga, eller främst/helst, går det att lämna in den till någon som kan det? Polerare/billackerare`?



Svar på inlägget: "Garage lackad" huv - Få upp glansen med våtslip/polering



Visst går det att våtslipa, det som är viktigt o veta är att man har tillräckligt mkt klarlack på. På mekko finns det 2000K och 4000K slipark för slipmaskiner.


Kika på denna video, kanske kan ge dig lite hjälp http://www.youtube.com/watch?v=C6PyXbrN . re=channel Jag skulle nog inte göra detta själv, skulle hellre lämna in


Haha javla vilka proffs! Undra vad det kostar o lemna in der XD haha





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka