Behöver smakråd ang motivlackering och förslag på motivlackerare!

Vill göra något nytt på min eclipse, något som gör att den sticker ut ännu mer! Då tänkte jag motivlack. Men vad tycker ni jag ska lacka och hur stort ska det vara? Och var hittar jag en motivlackerare i skåne som är duktig och inte tar hutlösa priser?



Svar på inlägget: Behöver smakråd ang motivlackering och förslag på motivlackerare!



konstig nog skulle jag sagt bob marley !!! den drar till sig ögonblicket rätt automatisk. även om man inte gillar honom. på motor huvan : sidor: behöver jag säga mer?


Eftersom du redan har en spindel på bilen så vore kanske en tokfräck spindel något?


Håller med Elda, bygg ut spindertemat mer! Kan bli riktigt coolt!


håller med..... kan blir riktigt nice om jag bygger på spindel temat :-) Men var hittar man någon som vill göra detta jobbet? :-)


Var bor du? Kan va enklare då! Men om du inte har allt för långt till GBG så vill jag minnas att Metall tattoo har flyttat in i PaintworX lokaler, och han är sjukt grym!


jag bor i Bjuv utanför HBG!


tröttnar du inte på ha samma tema ? om du nu ska motivlackera det


Nja..... kanske inte tröttnar på temat direkt... men just det movitet jag har idag börjar jag tröttna på.... därför jag tänkte göra något nytt men då kanske i samma tema :-)


om du nu ska lägga tid och pengar, så hade jag gjort helt annat tema om jag vore du. då känns de som allt är helt ny mkt bättre känsla





kan också rekommendera metalltattoo, fast då får du som sagt åka upp till gbg, men det kan det la va värt iom att det e en såpass stor grej ändå han har en sida på garaget http://www.garaget.org/MetalTATTOO


Airbrush Custom Exclusive i Landskrona kan jag varmt rekommendera. http://www.airbrushcustomexclusive.se/


tack för tipset... har mailat dem nu :-)


det kan www.wickedpaint.se fixa åt dig dit har du nog bara 16mil och dom är bäst





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka