S70 kjolar på en 850. Passar de rakt på?

Hallo. Som rubriken lyder så undrar jag altså om man kan sätta på fram/bak kjol från en s70 på en 850 utan någon modifikation? Då de är betydligt snyggare. Även om man behöver själva balken på insidan eller om den gammla passar. Tacksam för svar.



Svar på inlägget: S70 kjolar på en 850. Passar de rakt på?



Bak så passar den, det är bara det att 850 och S70 har olika form på bakänden, så man får en ful, stor halvmåneformad glipa mellan stötfångar och kaross. Fram lär du bygga om helt till S70 front med huv, skärmar, strålkastare och så vidare för att det ska passa. Så visst kan man få dit allt, men det är en hel del jobb.


Låter lite segt att behöva det. var nästan säker på att de passade rakt på i princip. Annars kan man ju nästan lika bra modifiera 850ins orginal. Är inte så glad för att det svarta. Blir så jävla matt.


Det är inte samma form nånstans, så man lär bygga om en hel del för att få det att funka. Alternativet annars är ju varit att plast ihop 850 överdel med S70 underdelar, men det blir en hel del jobb det med.


Varför inte ta 850 -95 kjolar och lacka det svarta i samma färg som bilen? Men bara så du vet bakkjolen på 850 är jävlig att få av, skruvar som sitter fast allt skit hamnar där bak. Men ta det lungt och bli inte arg för det gör mer skada än nytta, spec och man blir arg och börjar rycka i skiten


Tänkte på. Är det super stor skillnad på 92:ans och 95:ans kjolar fram? Ja det var ett annat alternativ att lacka det. Tycker att det börjar bli lite tradigt att alla ska ha samma kjolpaket också vidare så tänkte om man kunde haft något lite mer eget så att säga


-95:ans är inge bekymmer att få dit. Du behöver en komplett stötfångar och helst frigoliten som sitter i krockbalken, sen är den bara att montera. 95 och nyare är ju bra mycket snyggare än dem äldre stötfångarna.


Ja det får vel kanske bli att göra något i den stilen istället och hoppas på att det blir bättre. tycker att det är snyggt när det är cleant och inte allt för mycket krimskrams.


Kollade runder på stötfångare på en 95:a. Har faktiskt inte tänkt på att det var så stor skillnad innan. Ska bara ha tag på ett par med men ska vell inte vra några problem. Kan även tilllägga att jag ska ha s70ins dörrlister, för dem vet jag att man kan sätta på förtuom den korta på framskärmen som man får ta från en nyare 850, dock är den någon millimeter smalare än s70ins men inget störande.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka