MAZDA 323f -94 SOCH samma plåt som Mazda 323f -90-94 DOCH?

Ja, jag har en Mazda 323f -94 1,6l SOCH, med fräsch plåt, men de jag undrar är att om jag köper en Mazda 323f DOCH, kommer plåten passa då eller är det annan passform? Någon som kan det dära? Mvh Emanuel



Svar på inlägget: MAZDA 323f -94 SOCH samma plåt som Mazda 323f -90-94 DOCH?



vilken plåt ? finns olika karosser på dessa fordonen ju


Ja det är ju det jag vill vetam om tex... Kolla här på länkarna, jag är nog lite dålig på att förklara, ber om ursäkt för det. Bil 1 som jag har ( en likadan och samma färg ) http://www.blocket.se/vastmanland/Mazda . 11&w=3 Bil 2, den bil jag vill ha, dvs, jag vill byta över mina kåpor till den här bilen om det är möjligt http://www.blocket.se/stockholm/Mazda_3 . 11&w=3 Jag vill alltså byta över mina kåpor (som på Bil 1), till en likadan bil som på Bil 2, är det möjligt, sitter alla hål och kanter på samma position, dem ser ju liksom likadana ut. Tack!


Japp, samma plåtar


Kanon! Då vet jag det! Vill ju ha lite mer HK under huven, tänkte 45hk räcker en stund... Men antingen en DOHC eller en Probe Turbo Tack så mycket för hjälpen!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka