Montera registreringsplåten under kofångaren, vad säger besiktningsmännen?

Som topic... vill montera regplåten som på denna bild:http://www.garaget.org/?car=17145&image=204901 Fast vill ha min i nederkant till vänster... någon som vet vad säger besiktningen om detta? och sen om man måste fixa till regbelysningen också om man ska montera skylten som jag vill ha det. Dumma frågor kanske men skulle gärna vilja ha svar



Svar på inlägget: Montera registreringsplåten under kofångaren, vad säger besiktningsmännen?



Spelar nog ingen roll om du sätter den där nere, men det måste alltid lysa på den..


Kanske dom kommer gnälla om du inte sätter den i mitten, beror nog på vilket humör besiktnings personen är på. Belysning måste dock finnas.


Har för mig att det finns någon avståndsangivelse i stil med att skylten måste vara tydligt läsbar från en position X meter rakt bakom bilen. Men bara den inte sitter för långt in så stötfångaren skymmer den snett uppifrån eller att t.ex. dragkrok hamnar i vägen ur vissa vinklar så ska det gå bra. Och som redan påpekats så är skyltbelysning ett krav.


Min på Hondan gick igenom för 2v sedan vet dock inte vad regler osv säger men är det snyggt gjort och belysning finns så säger dom nog inget. Mvh Micke





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka