Billig och bra Solfilm?

Undrar om någon vet en bra solfilm, vill helst ha det så svart som möjligt! Vet att solarplexius har en väldigt svart solfilm, Någon som vet om den är bra? smidig att sätta dit? Eller om ni vet någon annan stans det går att köpa det ifrån, och vad det kostar ungefär? För vill helst ha färdigskuren solfilm, som det inte går att se in igenom och som är smidig att sätta dit! Och vad kostar det om man skulle lämna in det till något företag ungefär? (: /Emil



Svar på inlägget: Billig och bra Solfilm?



Om du kan tänka dig att skära själv så är Jula's svarta film ruskigt bra. den blir väldigt mörk och sitter bra. Bättre än de biltema-filmerna jag prövat iaf. En rulle kostar ca 50 spänn.


Tack! Smidigt att få dit den? Ser man igenom mycket på den? /Emil


vilket uttjatat ämne, visst att du kanske e ny här på forumet, men det måste finnas minst 30 - 40 trådar som tar upp exakt det du eftersträvar vill inte va dryg, men solfilm och fälg trådar gör mig allmänt sur såhär på vårkanten


Om man blöter rejält (som det står) så är det inga problem att få dit den snyggt. Du bör använda en mjukare spade som du drar en trasa runt för att inte repa filmen med. Man ser vääääldigt lite in, o skapligt ut. Men det är värdelöst när du ska backa när det är mörkt eller så.


Jo, har inte varit medlem mer än ett par dagar


Inte värt o tona själv, vet iof inte vad du har för bil o din budget men resultat brukar oftast bli mkt mkt o låta nån kunnig göra det..


Okeej! Får Kolla på det nästa gång jag är i stan då! För kollat på internet, och fördigskurna har jag hittat för cirka 1200 kr, så är ju lite skillnad i pris då.. Men jag vet itne, kanske finns billigare?


Okeej, Har en S70 så vet itne om jag törs tona själv då.. Vet du vad det kostar ungefär om man skulle lämna in de?


Letade oxå färdigskuret först,men det var så jävla dyrt. men tänk då att om du köper denhär för 50 spänn, (du kommer behöva 2 rullar beroende på bilstorlek) så har du ungefär 12 försök på dig att lyckas. Man brukar lyckas på första eller andra försöket.





Okeej! Men om jag skulle misslyckas totalt, går det ta bort den smidigt? utan att ha några märken kvar efter den?


Brukar kosta ca 400-500kr per ruta, de kostar ju endel mer men helt klart värt det. Blir inte lika mörkt innifrån heller..


Allt lim går att tvätta bort med nått vettigt medel


Orden billig och bra går inte ihop när det handlar om solfilm... iaf... Jag använder soyafilm. Har en liten kass miniguide på min presentation hur den är att arbeta med om så önskas att se. Kostar ~1200kr för toning runtom med 80%. Färdigskuren och lätt att sätta dit och ännu enklare att ta loss. Inte nöjd? Ta bort och gör om det.


Okeej! Inga "glipor" runt fönstrerna?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka