Tipps om duktig lakerare

Tjenare ! Till vintern skall jag lakera min saab 900 i candy blått, och är ute efter en skicklig och inte över dyr lakerare Har ni några att rekomendera å har någon bild på bilar dom lakerat så är ag mycket tacksam Mvh/Nicke



Svar på inlägget: Tipps om duktig lakerare



Sök! 1000 trådar om detta!


Vad är dyrt resp. billigt i dina ögon då??


Vore ju jäkligt vettigt att skriva vart du vill åka också? Bor du i Lund är de väl helt ointressant med en lackerare i Stockholm.


Vore förmodligen jävligt vettigt du. Men har jag inget sagt nått så kanske jag inte bryr mig om vart det är? eller är ute efter en duktig lakerare som fått goda betyg av folk här inte massa över otrevlika komentarer som ditt inlägg innehåller Gå en charm kurs


finns många som e grymma.. dock så är de ju så att dom som är duktiga vet ju om de å tar betalt där efter.


Är inte sugen på att lägga mer en 25-30000kr på spackling å lakering, då ingår motorutrymmet å innsider dörrar mm mm


Klarby här på garaget är riktigt duktig.


Vad ska du få ut av bilder på bilar han lackerat?


Det hör inte till frågan? vill se resultat på snygga jobb såklart Är det så svårt att lista ut ?





Tack för ett normalt svar


Bilpedanten är sjukt duktig. speedman här på garaget http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=96329


Ja du hade ju satt ribban på en rätt bra summa iaf. Har en kompis här hemma, Emil heter han, driver å äger Anderssons billackering, han har lackat dessa 2 b.la. "Spexarn"s Nissan (huven är dock inte super pga att den var dålig vid leverans) "ragge_c"s NSX Sen har han lackat min läpp, å mkt annat till många bilentusiaster i Falköping.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka