Volvo 850 Blåa instrumentljus

Tja Ska beställa blåa instrument ljus ifrån diodhuset.se nu, vad är det jag ska ha så jag köper rätt?, hittar riktigt inte något exakt:p. Någon som köpt därifrån till 850 och vet ???? Även positionsljus vill jag veta vad jag ha för nåt:MVH Jonas



Svar på inlägget: Volvo 850 Blåa instrumentljus



Yes- Men Diodbelysning för instrumentpanel volvo 850 Komplett diodsats till Volvo 850 Komplett till mätarhus, färddator/klocka och ecc Inga lödningar eller andra ombyggnader behövs göras på bilen! Endast för bilar med ecc! Välj om du har färddator eller bara klocka och temperaturmätare ECC? Vad är det ? AC? haha, har inte det??


Köp inte den kompletta satsen från bildioder.se. Lamporna i paketet är skit, ljuset började försvagas redan efter två veckor. Två månader senare var allt nästan svart. Jag prövade att beställa ett par bättre diodrar lösa till min 850 - 92. Dessa köpte jag: Till klockan/tempen: http://shop.textalk.se/se/article.php?i . art=786068 Om du har en färddator så kanske det är en annan lampa men då vet ja inte vilken. Resten av mätarhuset: http://shop.textalk.se/se/article.php?i . rt=1331156 Beställde dessa i början av april och nu en månad senare är ljuset fortfarande perfekt. Ifall du inte har köpt ännu får du nog vänta eftersom dom ej finns i lager.


Skicka ett PM till Wikingsson här på Gorg. Han bytte alla sina dioder till blått. Blev riktigt nice, men vet inte riktigt var7vad han köpte, dock är ALLT som lyste grönt innan blått..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka