Svart optik på a4 avant -06+

tjena vart hittar man svart optik runt grillen, rutorna och railsen och vad tror ni att de kostar? är det svårt att byta? och vars hittar jag ett par svarta baklysen till årsm 06 och framåt?



Svar på inlägget: Svart optik på a4 avant -06+



om de inte finns varför inte lackera original ?


foliera orginal?


blir de bra och vart hittar man nån som gör sånt? kostar?


är de verkligen ingen som hor gjort de ir vet?


Jag har folierat grillsarg och lister runt rutorna på min A4. Det var Xtravagant här ovan som gjorde jobbet. Filmen kostar väl iaf 1000kr sen plus jobbet. Railsen är svårare att foliera. Var ska man lägga skarven lixom? De får nog åka på lack så småningom.. Svarta baklysen hittar du inte, men man kan sätta på Lamin-X skyddfilm. Det är inte lagligt på besiktningen dock, men kan gå igenom ändå om man kompletterar med röda reflexer i tillräcklig storlek. Bilder: (Jag har Lamin-X även fram) Lamin-X bak, har dock bytt till A6-LED bakljus nu, otonade... Se mer på min sida...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka