Var köper man dessa fälgar?

Var köper man dessa fälgar? Står "viper by rial" på dom. Har två stycken sånna här fälgar och skulle ju behöva två till, någon som vet var man kan köpa eller någon som har liggandes eller liknande. dom jag har är 7,5*17" och passar på min v70 -98



Svar på inlägget: Var köper man dessa fälgar?



Du får kika själv om dom finns här http://www.nordendack.se/index.php/cPath/4732_4733_4740 http://www.falgshop.se/store/catalog/in . rers_id=19


Hittar tyvärr inte den fälgen där. finns en som är ganska lik men inte den.


Ajdå. Testa söka lite på google.se listar några hemsidor bara ändå här. www.bythjul.com www.molway.com www.svenskafalg.se www.afl.dk


Borde inte vara helt svårt att hitta Rials fälg "Viper" Edit:Sök på: Rial Viper D


Har testat att googla på rial Viper D, rial viper, viper by rial, ja har nog testat alla kombinationer, har hittat rätt fälgar på nån sida, men tyvärr fattade ja inte vad det ståg på sidan, det va nån rysk sida skulle ja gissa på.


http://www.ityre.com/en/disks/catalog/rial/2342/


http://www.euromaster.se har Rial. Kolla med dom? Dom kanske har Viper D också, även om man inte kan hitta dom på sidan?


jahopp......nu är det så att jag som xips bror har tagit över dessa fälgar. och är ute och letar efter två jag med hehe.


Dessa säljer iaf Rial, maila/ring dom å kolla? http://www.rautamo.se/start.aspx molway.com har sålt Rial såvitt jag vet.





tackar verkar låvande detta





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka