Klarglas blinkers fram till Cheva S10 98-?

Någon som vet vart jag skulle kunna hitta snygga klarglasblinkers till min Cheva S10a? Sitter 98ans front på och dom jag hittat ser förjävliga ut. http://www.realcar.se/servlet/us_pyra?w . st&p=H Ska helst matcha original lyktorna så ovala lykthus går fett bort och helst på denna sida Atlanten så man slipper betala mer i frakt å moms än vad lyktorna kostar.



Svar på inlägget: Klarglas blinkers fram till Cheva S10 98-?



Hittat ett par med rätt look fast dom verkar bara finnas med dimljus, försökt kontakta säljaren men inte fått nån svar än iaf. http://viewitem.eim.ebay.se/9804_CHEVY_ . 86051/item Den ända uppsätningen som jag tycker matchar original lyktan, resten är antingen LED, ovala, mörka eller har nån ful orange reflex del. Tacksam om nån vet vart jag hittar liknande modell utan dimljus eller vet om dimljuset är bara skruvat fast på denna modellen så att den går och montera utan å behöva sätta sågen i lyktan.


Fått svar av säljaren nu: "I have no idea what are u talking about.. the US spec S10 has the fog w/ bumper in one pcs, can't separate them. Thanks" Försökte förklara att jag undrade om dom hade samma blinkersmodell fast för bilar utan dimljus eftersom det bara är en option i mitt svar men fick bara en idiotförklaring som svar precis som hans förra svar skulle ha varit ett svar på min fråga. Så antar att dom bara har den modellen för bilar med dimljus. Måste väll måla blinkersen svarta då för LED eller ovala tjafs orkar jag inte med. Antar att det är olagligt som å måla bakljusen men får lä ha ett besiktningspar och försöka undvika nitiska snutar.


Jag hade helvita på min, utan foglights. Finns bilder på den under mina gamla bilar, är det sånna du menar?


Japp, dom matchar original lyktorna riktigt fint. Vart fick du tag på dom?


Mina satt på när jag köpte bilen men jag har för mig att företaget heter APC Accessories. När jag googlade hittade jag sånna jag hade eller likanade på bla: alfaotto.com matrixracing.com topgearautosport.com <-- Flera olika versioner autoanything.com <-- väldigt lika dom APC lamporna jag hade sogaimport.com <-- En nyare modell Kolla på blocket också, hittade dessa: http://www.blocket.se/vastmanland/Chevr . 11&w=3 finns ingen bild på just dom men han kanske kan fixa. Jag googalde på clear chevy s10, det finns säker fler som har dessa. Tyvärr tror jag inte att det finns några företag i sverige eller europa som säljer dessa, ibland kan det finnas privatpersoner som säljer.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka