Smakråd: Färgval Golf MK2

Som rubriken antyder ska jag rolla min vinterbil Golf GTI -88 i nån snyggare färg än röd. Rostlagning etc. ska jag göra innan dess och tänkte försöka göra det så seriöst man nu kan med roller (tunna lager, mellanslipa med våtsandpapper etc. "50 dollar paint job"). Har lite problem med å komma fram till vad som skulle passa bilen och vad som skulle bli snyggast med målningstekniken. Lilbrorsan e lite duktig i Photoshop och tagit fram några ideer om hur det skulle kunna se ut å tänkte prova å se vad ni tycker eller om ni har bättre förslag på färg etc. Fälgarna ska vara svarta med lite orange i, vita dekorerna på sidorna ska få en orange outline. Dukes of Hazzard... 88 istället för 01 dock men annors fick han till det. Mr.Bean version ink. hänglås... inte det mest seriösa alternativet men varför inte. Tacksam för råd i både färgval och dess ev. påverkan på slutresultat, varken rollat eller omlackat bilar innan så vill helst få det någorlunda rätt på första försöket. Tips om vilken tilverkare av färg och vart jag hittar det tas också taksamt emot.



Svar på inlägget: Smakråd: Färgval Golf MK2



mr.bean!!


Kör helt svart med vita fälgar!! funkar alltid..


Hade inte tänkt investera i nya fälgar och tvivlar att varken dom "eker"-alufälgarna eller fula plåtisarna gör sig i vitt.


Gilla ingen av dom jättemkt men av dom 3 så General Lee, helt klart


Fått ett par Photoshop bilder till av lilbrorsan. Gul för å matcha pickisen, blir nog jobbig å hålla ren på vintern. Helsvart med lite gult i, kanske skulle satsa på nåra vita 15" iaf...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka