Styling av lyse på S40

Kan precis som tidigare skrivare rekomendera hova.com Dom kan även fixa svarta insatser till strålkastarna om du skickar ett mail och kollar med dom. Jag köpte nya där för ett tag sen. http://www.hova.com/xcgrill-volvo-sv-40 . c-652.aspx



Svar på inlägget: Styling av lyse på S40



Jag har lackat om insatserna på min V40 till Blackline modell. Det är inga större problem. Se till att göra ett bra förarbete bara så det inte släpper.


Blev ju riktigt bra på din kärra, va körde du för färg?


Tackar! Jag köpte Hagmans plastprimer + blanksvart. Funkar skitbra! se till att göra förarbetet noga bara så det inte släpper.


mina devileyes gjorde att bilen ser ut som ny å mycket mer sportig.. säger att det va värt pengarna å mycket mer för utseendet..


Devil Eyes är riktigt snyggt ja... finns ju dock inte till de bilar som har Xenon original tyvärr så det fick bli till att tillverka egna





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka