ÖppNA dörrarna elektiskt.

Har hört om shaved doors, någon som provat ? strular dom på vintern nog för att den inte kommer köras då.Men vad ligger dom i för prisklass och vars kan man köpa dom isf ? länka gärna sidor. Om det finns andra sätt tevka inte att säga är öppen för förslag



Svar på inlägget: ÖppNA dörrarna elektiskt.



http://www.google.se Sök på shaved door kit. Ca 1,3 miljoner resultat med hemsidor det går beställa ifrån.


Det beror väll mkt på vad du väljer för märke på solider och delarna du behöver till att ha "shave door" jag har haft på min bil "Shave door" i ~1½-2år utan problem. Ska nu då pengar räcker till köpa till så man kan öppna samtliga via fjärr


Summitracing köpte jag mina på men jag harinte hunnit prova dom än


Finns solenoider att köpa på t.ex. Dan Mobility, ELFA och så vidare. Eller så kan man plocka på skroten, finns en hel del bilar som t.ex. har elektrisk bagagerumsöppnare. Sen finns det ofta solenoider lite här och var i bilar som kan modifieras till att öppna dörrar. Startmotorer sitter det solenoider i, dock är det oftast ganska kraftiga. Sen behöver man en fjärrstyrning för att styra det hela. Finns kit med sändare och mottagare att köpa nytt, eller så plockar man ett larm eller ett centrallåssystem ur en skrotbil och använder det för att styra solenoiderna.


http://www.scstyling.com/universal/shav . 357-1.aspx här har du


Tja. Antar att de du är ute efter är att öppna bilen med fjärr, samt ta bort handtagen? Det kostade mig ungefär 259 kronor. Jag köpte ett centrallåskit, drog om staven som egentligen går från handtaget till låset. Så vi satte alltså staven från handtaget på cylindern, så när jag trycker på knappen så drar cylindern i pinnen och "POP". Funkar förjävla smidigt. Snyggt är de med. Lycka till! /S_Henjer


Så du kan ha kvar orginal låset? kan du fortfarande använda handtaget inifrån?


Vad menar du med originallåset? Det som hakar tag i karossen? Handtaget inifrån är inga problem. Det går en wire från det handtaget till låset. Så den har inget att göra med staven som egentligen går från handtaget till låset. Finns film i bland mina videoklipp.


Jo jag menar det som hakar fast i karossen men det kanske inte är lika på en 740 vart köpte du centrallåset?





Jo de ser ut likadant på de flesta bilar. Jag köpte det på Elmia i Ridetechs monter. Men de flesta stylingföretag brukar ha detta. Googla centrallåskit så får du nog lite träffar.


Tack, har tagit borta alla 4ra hantagen, hur menar du ? den som drar i låspinnen som man se i rutan på dörrarna är den ?


Njae de vet jag inte om de är. Om du kollar från insidan, så kan du se var handtaget suttit, och till handtaget går det en stav, ca 4-5mm grov. Den är det.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka