Intresseanmälan. köp av Nackstöds Monitor.

Hittade nämligen dessa nackstöds monitorer, som skulle passa perfekt i min bil. http://www.sv-electronics.com/soundvisi . tem/id/78/ Hittade också leverantören av dessa skärmar http://chinagrabber.com/index.asp?PageA . ProdID=452 Problemet är att jag måste köpa in minst 5 stycken (set)för att kunna få fabrikspris. Sound Vision Electronics pris för 1 set SEK: 2795.00 exkl frakt China Grabber SEK: 1670,92 exkl frakt (köp av minst 5) Så jag undrar om någon är intreserad av ett inköp medans USD valutan är låg? Intresserade:1. gutfucker 2. 3. 4.



Svar på inlägget: Intresseanmälan. köp av Nackstöds Monitor.



Det är alltså nackstöd med inbyggda skärmar i 2pack för 1670SEK/per paket ? EDIT: fel att jag läser? en annan fråga då, om du ska beställa 5 paket, måste det vara samma färg på alla paket? om så är fallet, vilken färg tänker du köpa?


jag skulle vara på om det inte vorre skin.. om de finns i tyg är ja på!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka